24 Ocak 2014 Cuma

'Photo Book Master Class' İçin Açık Çağrı (Ankara)


Photo Book Master Class

*Son Katılım Tarihi:
7 Şubat 2014
(katılım ücretsizdir)

Markus Schaden ve Frederic Lezmi tarafından yürütülecek "PhotoBook MasterClass", bir haftalık süre içerisinde, daha önce üretmiş oldukları çalışmalarını kitap haline getirecekler için, atölye çalışmalarından oluşacak. Kitap formunu, biçimsel ve kavramsal yönlerden ele alacak bu atölyede, katılan sanatçılar, işlerinden oluşan kitaplar üretirken; kitap formunun kendine özgü imkanlarını deneyimli yürütücülerin desteğiyle bir kez daha keşfetme imkanına sahip olacaklar. Atölye sonunda üretilen kitaplar, Kassel FotoBook Festival kapsamında düzenlenen PhotoBook Awards seçkisinin de yer alacağı bir sergi ile izleyicilere sunulacak.


12-18 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Masterclass, ve 19 Mart - 9 Nisan tarihleri arasında izlenebilecek sergi, Goethe Enstitüsü Ankara'nın sergi ve konferans alanlarında olacaktır.

MasterClass'a başvuru için:

-Kitap yapmak istediğiniz çalışmalarınızdan oluşan bir zip ya da pdf dosyasını (çalışmanızı en iyi ifade edeceğine inandığınız sayıda fotoğrafla başvurabilir, kullanmayı düşündüğünüz bulunmuş malzeme, metin gibi başka parçalar varsa onları da dosyaya ekleyebilirsiniz)

-A4 sayfayı geçmeyecek uzunlukta, kitap yapmak istediğiniz çalışmanızı anlatan bir metin

-A4 sayfayı geçmeyecek uzunlukta, kendinizden bahseden bir metni, info@torun-web.com adresine yollayabilirsiniz.

*Katılımcıların atölye yürütücüleriyle iletişim kurabilmeleri için İngilizce konuşabilir ve anlayabilir olmaları gerekmektedir.

*Son Katılım Tarihi: 7 Şubat 2014
*Katılımcıların Açıklanması  Tarihi: 14 Şubat 2014
*MasterClass'a katılım ücretsizdir