25 Ocak 2014 Cumartesi

NOOR, Nikon ve GAPO'dan Atölye: Belgesel Fotoğraf Ustalık Sınıfı 2014

NOOR, Nikon ve Geniş Açı Proje Ofisi (GAPO), Türkiye’de düzenlenecek NOOR-Nikon Belgesel Fotoğraf Ustalık Sınıfı 2014’e başvurmaları için fotoğrafçılara çağrıda bulunuyor.
İngilizce gerçekleşecek ücretsiz atölye kapsamında katılımcıların ulaşım ve konaklama masrafları da karşılanıyor.
Son Başvuru Tarihi: 10 Şubat 2014

Başvuru şartları ve ayrıntılı bilgi için: http://noorimages.com/call-for-applications-noor-nikon-masterclass/

NOOR fotoğraf ajansı ve vakfı (www.noorimages.com) ile Nikon Europe (www.europe-nikon.com) dünyanın farklı bölgelerindeki gelişmekte olan pazarlardaki belgesel fotoğrafçıları desteklemek amacıyla her yıl bir ustalar sınıfı düzenliyor.

2014 programı Geniş Açı Proje Ofisi’yle işbirliğiyle 24-28 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ustalar sınıfı, şu ülkelerdeki genç ve hevesli belgesel fotoğrafçılar ve fotojurnalistlerin katılımına açık olacak: Azerbaycan, Ermenistan, Filistin, Gürcistan, Irak, İran, İsrail, Kıbrıs, Lübnan, Ürdün, Suriye, Türkiye ve Yunanistan.

Beş gün sürecek atölye boyunca, 15 katılımcı, NOOR üyesi üç fotoğrafçı ve NOOR’un idari yöneticisiyle deneyimlerini paylaşacak, portfolyoları üzerinde çalışacak, edit etme yeteneklerini ilerletecek ve hikâyeler seçip onları geliştirmenin yollarını öğrenecek. Atölyenin her günü, katılımcılarla fotoğrafçıların teknik detaylar ve uluslararası fotoğraf pazarının özellikleri gibi pek çok konuda yoğun sohbetlerine sahne olacak. Bu nedenlerle atölye, yeni bilgiler ve kontaklar edinmek, görsel dilde hikâyeler anlatmayı öğrenmek ve kişisel bir vizyon oluşturmak isteyen fotoğrafçılar açısından eşsiz bir deneyim olacak.

İngilizce gerçekleşecek ücretsiz atölye kapsamında katılımcıların ulaşım ve konaklama masrafları da karşılanacak.

Son Başvuru Tarihi: 10 Şubat 2014

Başvuru şartları ve ayrıntılı bilgi için: http://noorimages.com/call-for-applications-noor-nikon-masterclass/